Adresa
Str. Izvor nr. 92-96 Sector 5, București
Contact
Tel: 031.432.99.75/ 031.432.99.76
Mobil: 0755.060.992
E-Mail: office@medicales.ro
Fax: 021.311.00.64
STB
Autobuz 385 – stația ” Dr. Staicovici”
Sistemul de rezonanță magnetică SIGNA Voyager, produs de compania General Electric , revoluționează imagistica medicală.
Echipat cu tehnologia TDI (Total Digital Imaging), Signa Voyager oferă o calitate excepțională a imaginilor achiziționate, fiind net superior sistemelor clasice de rezonanță magnetică. Acest sistem crește productivitatea departamentului de imagistică medicală, iar prin apertura sa de 70 cm și antenele ce folosesc cele mai noi tehnologii, asigură un confort sporit pacienților.
SIGNA Works
Noua platformă SIGNA Works redefinește productivitatea pentru toate tehnicile de achiziție disponibile pe sistemul de rezonanță magnetică. Aplicațiile standard disponibile pe sistemul Signa Voyager reprezintă un set extins de capabilități de înaltă calitate și eficiență ce permit obținerea rezultatelor dorite pentru întreaga arie de examinări (neurologie, corp, cardio-vascular, ortopedie, senologie, oncologie, pediatrie).
SIGNA Voyager transformă scanarea într-o experiență fără disconfort pentru pacienți. Aceștia pot respira liberi datorită tehnologiei Auto Navigator ce este compatibilă cu secvențele Turbo LAVA și Turbo LAVA Flex, permițând astfel realizarea unui examen de abdomen complet, cu respirație liberă, inclusiv în cazul secvențelor cu substanță de contrast.
Utilizând tehnologia Propeller, sistemul SIGNA Voyager permite achiziția fară artefacte de mișcare pentru întreg corpul, micșorând astfel doza de stres a pacientului.
Inhance Suite și 3D ASL
Aplicațiile Inhance Suite și 3D ASL permit achiziția de imagini de angiografie și perfuzie făra să fie necesară injectarea pacienților cu substanță de contrast, eliminând astfel riscurile aferente acestui tip de examinare, cât și neplăcerile cauzate pacienților datorită injectării.
Folosind tehnica Dixon, disponibilă pentru imagistică de corp, musculoscheletal, sân, coloană (Ideal Flex, Lava Flex, Vibrant Flex), este posibilă achiziția a patru contraste diferite într-o singură scanare, micșorându-se astfel timpii necesari examinarilor și, implicit, timpul petrecut de pacient în interiorul sistemului de rezonanță magnetică.
O tomografie computerizată (CT) reprezintă o metodă de diagnostic imagistic ce folosește razele X pentru a realiza imagini detaliate ale structurilor corpului. Tomografia computerizată permite obținerea unor imagini de mare acuratețe într-un timp foarte scurt, astfel încât se poate obține rapid un diagnostic corect.
Prin tomografie computerizată (CT) se poate examina oricare segment al corpului, cum ar fi capul, regiunea cervicală, toracele, abdomenul, pelvisul sau membrele. Pot fi investigate in amănunt diferite organe ale corpului, cum ar fi ficatul, pancreasul, intestinele, rinichii, vezica urinară, glandele suprarenale, plamânii și inima. De asemenea, pot fi studiate vasele de sânge, oasele și măduva spinării.
CT Optima 660
CT Optima 660 General Electric de 128 Slice-uri, de ultimă generație, este soluția perfectă pentru extinderea capacităților clinice de explorare, de la simplu la complex, datorită vitezei deosebite de scanare și a opțiunilor cu care este dotat aparatul.
Echipamentul este dotat cu o tehnologie modernă pentru reducerea dozei de radiație administrate pacientului. Opțiuni ca Smart Dose, 3D mA modulation, Organ dose modulation ajută la scăderea dozei administrate pacientului.
CT Optima 660 oferă un diagnostic de încredere, detectând cele mai mici detalii la o doză de radiații scazută.
Precizia diagnosticului este asigurată de cea mai complexă si modernă stație de postprocesare existentă pe piață, Advanced Workstation.
Osteodensitometria osoasă este cea mai modernă metodă paraclinică prin care se masoară densitatea minerală osoasă (conținutul de calciu), putându-se stabili astfel diagnosticul de osteoporoză, monitorizarea evoluției în timp a bolii și a eficienței tratamentului.
Efectuarea osteodensitometriei este recomandată femeilor după instalarea menopauzei dar și bărbaților cu vârstă peste 50 ani, în special daca sunt fumători sau au urmat tratament cortizonic de lungă durată.
Efectuarea osteodensitometriei presupune scanarea corpului cu raze X, doza de iradiere fiind foarte mică în timp ce precizia si sensibilitatea metodei sunt maxime. Investigația se poate face precoce, de la depistarea primilor factori favorizanți si permite cuantificarea densității minerale osoase la nivelul întregului schelet – investigația “whole – body” sau la nivelul segmentelor de maximă fragilitate (șoldul, coloana vertebrală, antebrațul).
Osteodensitometria prezintă avantajul că nu necesită o pregătire prealabilă, este neinvazivă și nedureroasă.
Clinicile MedicalES dispun de ecografe General Electric Vivid T8 – cel mai performant aparat în materia ecografiilor de cord – și General Electric Voluson E6 – cel mai bun ecograf pentru ecografiile generale, de artere și vase, cu software dedicat pentru morfologie fetală.
Echipamentele General Electric aflate în dotarea Centrelor MedicalES permit efectuarea de explorări ecografice complexe la nivelul a numeroase segmente anatomice:
Explorarea ultrasonografică în sarcină a atins un grad de acuratețe inimaginabil până în urmă cu câțiva ani. Tehnicile 3D/4D care utilizează un tip special de transductor aflat în dotarea echipamentelor noastre, permit pe de o parte urmărirea sarcinii de la vârste mici, identificarea precoce a anumitor malformații fetale, iar pe de altă parte relevarea unor detalii morfologice în timp real încât practic părinții « iși cunosc fătul » înainte de a se naște :
Electromiografia (EMG) este o procedură medicală ce constă în evaluarea funcției mușchilor scheletici și a nervilor, fiind extrem de importantă în diagnosticarea afecțiunilor sistemului nervos periferic.
Str. Izvor nr. 92-96 Sector 5, București
Tel: 031.432.99.75/ 031.432.99.76
Mobil: 0755.060.992
E-Mail: office@medicales.ro
Fax: 021.311.00.64
Autobuz 385 – stația ” Dr. Staicovici”
© 2025 MedicalES. Toate drepturile rezervate