Am deschis o nouă clinică – Riverside 3

Clinica Burghele 1 (ct)

Tomografie Computerizată MX16

Beneficiază de tehnologia Philips, recunoscută pentru viteza ei, fiabilitate și competențele clinice ce oferă pacienților o examinare eficientă iar medicilor un diagnostic de încredere. MX 16 redefinește modul de diagnosticare și îngrijire a pacientului, oferind o calitate exceptională a imaginii, la o doză de radiere foarte mică obținută prin multiple tehnici de reducere și compensare. 

Destinat performanței și îngrijirii pacientului, sistemul deține cel mai mic index de doză CT, menținând calitatea imaginii la cele mai înalte standarde printr-o rezoluție spatială crescută si achiziție unică a imaginilor pe matrice de 1024 x 1024 pixeli.

Philips MX16

Masa de examinare este robustă si fiabilă, facilitând o poziționare confortabilă si precisă a oricărui tip de pacient, fiind de ajutor în cazul pacienților supraponderali. Toate componentele sistemului, de la tubul de raze X la generator și sistemul de detector înglobează tehnologii noi Philips și idei ambițioase, obținând cele mai bune rezultate atât în examinări de rutină, cât și în aplicații clinice avansate.

Philips MX16 este un echipament care oferă o acoperire a detectorului de 24 mm, determinând timpi de scanare și de apnee mai scurți, in special favorabil examinărilor pediatrice sau de structuri anatomice predispuse la mișcare, precum cele din torace-abdomen și pelvis. Tehnologiile exclusive, cum ar fi algoritmul EvoEye și tehnica de reducere a artefactelor metalice MAR oferă performanță și productivitate.

Evo Eye

EVO EYE in examinările de tomografie computerizată, calitatea imaginii este esențială pentru încrederea în diagnostic. În imaginile de contrast scăzut efectuate pentru vizualizarea detaliilor fine, apar deseori artefacte tip inel sau de tip bandă, cauzate de fotopenie sau de spectrul policromatic al fasciculului RX. Algoritmul exclusiv EvoEye procesează și calibrează datele brute, eliminând artefactele și uniformizând imaginile, fară a necesită timp computațional suplimentar.

Rezultatele cu EvoEye arată o îmbunătățire a rezoluției de contrast scăzut de la 4 mm la 2 mm la o diferență de contrast de 3% HU, având rezultatele excepționale în studiile neuro, dar și în cele ce necesită substanță de contrast.

MAR (Metal artifact reduction)

Artefactele cauzate de obiecte metalice precum proteze ortopedice, clipuri chirurgicale sau plombele dentare pot fi problematice in examinările de tomografie computerizată deoarece acestea parazitează imaginea cu dungi sau benzi întunecate. Aceste artefacte pot astfel împiedica vizualizarea anumitor structuri anatomice și patologii ce ar fi putut adauga valoare diagnosticului. Sistemul Philips MX16 abordează această problemă cu algoritmul de reducere a artefactelor metalice MAR. Această tehnologie izolează în stadiul de pre-procesare a imaginii efectele implantelor metalice și generează automat imaginea conventională și imaginea MAR, fară a necesita expunere suplimentară.

Philips MX16

Diametrul tunelului de scanare de 70 cm asigură confortul sporit al pacientului în toate tipurile de examinări, iar împreună cu eficiența fluxului de lucru, sistemul de tomografie computerizată asigură confortul și îngrijirea pacientului la cele mai înalte standarde, cu un diagnostic rapid și corect. Timpul foarte scurt de achiziție a imaginilor (rotația completă a gantry-ului în numai 0,6 secunde) furnizează rapid date legate de hemoragii interne sau alte leziuni grave în cazuri traumatice. In plus, viteza sistemului reduce la numai câteva secunde timpul de apnee, sporind confortul în cazul pacienților cu afecțiuni cardio-respiratorii grave. Calitatea deosebită a imaginilor, doza de radiație redusă, împreună cu fluxul de lucru eficient și rapid, fac din sistemul de tomografie computerizată MX16, un echipament performant cu o înaltă eficiență în diagnostic clinic.

Adresa

Adresa : Sos. Panduri nr.20, Sector 5, București (în incinta Policlinicii Th. Burghele)

Contact

Tel:031.436.21.82 /031.436.21.00
Mobil: 0755.060.990
E-Mail: burghele@medicales.ro

STB

122, 136, 226 – stația „Spitalul Dr. Burghele”
385 – stația „Soseaua Panduri”