Clinica riverside 1

Clinica Riverside 1

Este situată în Splaiul Independenței nr. 291-293, Clădirea Riverside Tower, Sector 6, unde punem la dispoziția pacienților două aparate IRM General Electric de ultimă generație pentru efectuarea investigațiilor de rezonanță magnetică la cel mai înalt nivel tehnologic. Omogenitatea magnetului și tehnologiile avansate de care dispune sistemul SIGNA Explorer, produs de compania General Electric, oferă siguranța unui examen rapid, cu o informație clinică de cea mai bună calitate și asigură confortul total al pacientului. Emisia redusă de zgomot în timpul funcționării și echiparea cu sistemul de relaxare pentru pacient diminuează considerabil disconfortul creat de clasicele sisteme de rezonanță magnetică. În ceea ce privește coloana vertebrală, posibilitatea de scanare a unei zone extinse și tehnicile de corecție a mișcarii permit achiziția unor imagini clare, rezistente la artefactele cauzate de mișcarea pacientului și de fluxul de lichid cerebrospinal. 

SIGNA Explorer

Echipamentul este dotat cu software-ul IDEAL, creat special pentru scanarea regiunilor dificile, cum sunt gâtul și coloana, unde tehnicile clasice de scanare eșuează din cauza câmpurilor magnetice neomogene. Cu ajutorul tehnologiei neinvazive CARTIGRAM, echipamentul poate evalua matricea de cartilagiu extracelular. Echipamentul permite obținerea de imagini clare în studiile musculoscheletale chiar și în cazul mișcării pacientului. De asemenea, cu ajutorul software-ului avansat MAVRIC SL se obțin imagini de înaltă calitate la scanarea de țesuturi moi sau țesuturi osoase, chiar și în vecinatatea unor implanturi compatibile cu sistemul de rezonanță magnetică.

Construit cu ADN-ul SIGNA, pionierul sistemelor de rezonanță magnetică, SIGNA Creator oferă o calitate excepțională a imaginilor și asigură obținerea de informații clinice detaliate, folosind software-uri avansate precum cel pentru corectarea artefactelor de mișcare.

Ecografie

Vinno E10  este ecograful care cuprinde perfect instrumentele și mecanismele unei modalități rapide și eficiente de diagnosticare ultrasonografică. Tehnologia de bază a ecografului Vinno E10, platformă cu modulare RF,  inovație a firmei Vinno – VISION IN INNOVATION – stă la baza calitații  superioare  a imaginii, procesarea semnalului fiind de o acuratețe remarcabilă. Platforma VinnoCloud prin funcțiile Artificial Intelligence de diagnostic automat ajută specialistul să ia decizia rapid și sigur. Vinno E10 este un ecograf la care performanța, configurația flexibilă și designul compact, vin să întâmpine o varietate largă de cerințe clinice și asigură un diagnostic de încredere.

Anual sunt 2,08 milioane cazuri noi de cancer la sân, iar din păcate 627.000 de femei mor din cauza acestei boli fatale. Diagnosticarea târzie a acestor tumori reprezintă unul din factorii care influențează  cifrele de mai sus.

 

Implicarea ingineriilor VINNO în prevenirea acestei boli în rândul femeilor și în dezvoltarea continuă a ultrasonografiei  a dus la nașterea tehnologiei VAid.
 

Tehnologie unică, inovația VINNO, ajută la descoperierea timpurie a unei leziuni la nivelul  sânului, identificând un diagnostic corect și important pentru viața si siguranța pacientului, printr-un sistem de inteligență artificială de detecție automată a oricărei leziuni ale sânului.

VINNO utilizează prin platforma FLYINSONO date din sute și mii de examinări pentru a stabili caracteristicile leziunilor mamare scanate și introduse în sistem și permițând o analiză a acestora în vederea stabilirii probabilitații ca leziunea să fie malignă sau benignă.
Algoritmul de autoînvățare utilizat (“Inteligența Artificială”) poate îmbunătății acuratețea rezultatelor analizei imaginii diagnostice prin furnizarea analizei, segmentării și evaluării caracteristicilor leziunii.

Adresa

Splaiul Independenței nr. 291-293, clădirea Riverside Tower (fosta clădirea a Primăriei Capitalei), Sector 6, București

Contact

Tel: 031.425.79.90 / 031.426.09.02
Mobil : 0725.060.993 / 0751.060.998
E-Mail: riverside@medicales.ro

STB

1, 10, 11, 35 – stația „Pod Grozăvești”
105 – dinspre Valea Oltului ( Dr.Taberei ) stația „Șos Orhideelor”
105 – dinspre Piata Presei Libere, stația „Pod Grozăvesti”
601 – dinspre Lacul Morii, stația 601 – dinspre Piața Rosetti, stația „Cămin U 4”