Neurologie

Neurologie

Pentru că ne dorim să oferim servicii de sănătate cât mai complete, le oferim pacienților posibilitatea de a efectua consultații neurologice cu specialiști reputați în domeniu.

Medicii noștri cu specializare în neurologie colaborează îndeaproape cu medicii radiologi, astfel încât, pacientului îi este facilitat accesul la o gamă largă de investigații. În cazul în care, în urmă consultului pacientul necesită o investigație imagistică de specialitate, medicii noștri radiologi îl pot prelua. Prezența a doua specialități complementare în cadrul aceluiași centru garantează obținerea unui diagnostic foarte precis. Medicul neurolog va discuta cazul cu specialistul radiolog, pentru a avea o imagine de ansamblu și pentru a putea oferi cele mai bune recomandări pacienților.

Medicii neurologi din cadrul centrelor Medicales au o vastă experiență în domeniu, venind în sprijinul pacientului pentru o gamă largă de afecțiuni neurologice. Dintre aceștia, una dintre cele mai reputate și distinse prezente este cea a doamnei Profesor Doctor Ana Câmpeanu, Medic Primar Neurologie. Cu experiența sa de 40 de ani în domeniu, doamna Profesor Doctor este un diagnostician desăvârșit, precum și medicul care s-a dedicat în întregime vocației sale de a ajuta cât mai mulți oameni.

Doamna Profesor Doctor Câmpeanu oferă consultații în cadrul Clinicii Medicales Izvor.

În cadrul sediului Medicales Izvor pacienții pot beneficia de consultații neurologice de specialitate cu doamna doctor Mirela Draghici și doamna doctor Chiricioaia Roxana, Medic Primar cu competențe în: ultrasonografie Doppler cerebrală, electroencefalografie, electromiografie, managementul serviciilor de sănătate, doamna doctor Mirela Draghici tratează pacienții cu profesionalism și empatie.

Doamna doctor Chiricioaia Roxana, Medic Specialist Neurologie, are la bază o pregătire profesională bogată și diversă pe care și-o pune în slujba pacienților. Aceștia regăsesc în dr. Chiricioaia nu doar un medic profesionist, ci și un om empatic, cu care discuțiile decurg ușor și firesc.

În sediul Medicales din Riverside 2 doamna doctor Mihalache Oana și doamna doctor Stuparu Alina oferă consultații neurologice.

Doamna doctor Stuparu Alina este medic primar cu competențe în Electroencefalografie, Ultrasonografie Doppler cerebrală. Dr. Stuparu este o fire perfecționistă pentru care nu există jumatați de masură. Pacienții știu că odată intrați în cabinetul doamnei doctor vor găsi raspunsul la intrebări, sau vor fi îndrumați pe calea spre vindecare.

Doamna doctor Mihalache Oana, Medic Primar Neurologie, este dedicată meseriei și pacienților. Dr. Mihalache acordă o atenție deosebită detaliilor, având întotdeauna imaginea de ansamblu a pacientului și a patologiei diagnosticate. Cu rabdare și calm, doamna doctor Mihalache formează o legatură cu pacientul, caruia îi dedică întreaga sa atenție și implicare.