Clinica Burghele 2 (IRM)

Rezonanță Magnetică (IRM)

Centrul MedicalES Burghele 2 (IRM) este situat în incinta spitalului Prof. Dr. Th. Burghele, unde vă oferim posibilitatea de a efectua investigații de Rezonanță Magnetică. În acestă locație punem la dispoziția pacienților noștri echipamentul de ultimă generație General Electric SIGNA Explorer 1.5T, produs în anul 2016.

Sistemul de rezonanță magnetică SIGNA Explorer, produs de General Electric, stabilește noi standarde în imagistica medicală.
Omogenitatea magnetului și tehnologiile avansate de care dispune sistemul oferă siguranța unui examen rapid, cu o informație clinică de cea mai bună calitate și asigură confortul total al pacientului.
Sistemul GE Signa Explorer, prin opțiunea READY Brain, oferă imagini de cea mai înaltă calitate în studiile neurologice.

Scanarea regiunilor dificile

În ce privește coloana vertebrală posibilitatea de scanare a unei zone extinse și tehnicile de corecție a mișcării permit achiziția unor imagini clare, rezistente la artefactele cauzate de mișcarea pacientului și de fluxul de lichid cerebrospinal. Echipamentul este dotat cu software-ul IDEAL, creat special pentru scanarea regiunilor dificile, cum sunt gâtul și coloana, unde tehnicile clasice de scanare eșuează din cauza câmpurilor magnetice neomogene.

Cartigram

Cu ajutorul tehnologiei neinvazive CARTIGRAM, echipamentul poate evalua matricea de cartilagiu extracelular. Echipamentul permite obținerea de imagini clare în studiile musculoscheletale chiar și în cazul mișcării pacientului. De asemenea, cu ajutorul software-ului avansat MAVRIC SL se obțin imagini de înaltă calitate la scanarea de țesuturi moi sau țesuturi osoase, chiar și în vecinătatea unor implanturi compatibile cu sistemul de rezonanță magnetică.

SIGNA Explorer

Datorită calității excepționale a imaginilor, un flux de lucru imbunătățit, pentru reducerea timpului de scanare și atenția acordată confortului pacientului, SIGNA Explorer oferă siguranța unui examen medical la cele mai înalte standarde.

Adresa

Adresa : Șos. Panduri nr.20, Sector 5, București (în incinta Policlinicii Th. Burghele, corp spital)

Contact

Tel:031.426.03.14 / 031.426.03.15
Mobil: 0755.060.999
E-Mail: burghelermn@medicales.ro
Fax: 031.426.03.16

STB

122, 136, 226 – stația „Spitalul Dr. Burghele”
385 – stația „Șoseaua Panduri”