Skip to content

Clinica Riverside 2

Va asteptam in noul nostru sediu, Riverside 2, unde dispunem de 2 aparate RMN General Electric de ultima generatie, produse in anul 2021, dintre care unul de 3T.

Va asteptam intr-un spatiu si mai generos decat cele cu care v-am obisnuit deja, la fel de placut si confortabil pentru pacienti asa cum sunt toate locatiile MedicalES si unde aparatele noastre General Electric de 1,5T si de 3T (un aparat care aduce ceva unic in Romania) au fost instalate in luna mai 2021.

Asa cum am procedat intotdeauna in cei 10 ani de MedicalES noi am investit permanent doar in aparatura noua, de ultima generatie pe care o punem la dispozitia pacientilor nostri pentru ca sanatatea este cea mai importanta.

Ultimul an ne-a facut sa ne dam seama de acest lucru mai mult ca niciodata si sa realizam cat este de important sa avem grija de noi, inainte de orice altceva.

Multumim tuturor pacientilor care au avut incredere in noi in decursul anilor si care, prin fidelitatea cu care ne onoreaza ne-au motivat sa le punem la dispozitie cea mai noua aparatura RMN de pe piata. Multumim pentru ca va simtiti in siguranta la noi in aceste vremuri dificile si va asiguram ca pacientii nostri si echipa noastra de la MedicalES sunt cei care ne motiveaza in tot ceea ce facem.

 • Adresa:   Splaiul Independentei nr. 291-293, cladirea Riverside Tower (fosta cladirea a Primariei Capitalei), sector 6, Bucuresti
 • STB:
  • 1, 10, 11, 35 – statia „Pod Grozavesti”
  • 105 – dinspre Valea Oltului ( Dr.Taberei ) statia „Sos Orhideelor”
  • 105 – dinspre Piata Presei Libere statia „Pod Grozavesti”
  • 601 – dinspre Lacul Morii statia „Economu Atanasie Stoicescu”
  • 601 – dinspre Piata Rosetti statia „Camin U 4”
 • Tel:  031.405.75.79 / 031.405.75.80 / 031.805.21.86
 • Mobil:  0755.060.991
 • E-Mail: riverside2@medicales.ro
 • Servicii:
  • RMN
  • RMN
  • Neurologie
  • Ecografie
 

Sistemul de rezonanta magnetica SIGNA Pioneer AIR Edition, produs de compania General Electric in anul 2021, imbina puterea unui magnet cu intensitatea campului de 3 Tesla cu cele mai noi tehnologii din domeniul rezonantei magnetice, oferind siguranta unui diagnostic cu o acuratete de cel mai inalt nivel.

SIGNA Pioneer AIR Edition este primul sistem de rezonanta magnetica din Romania ce dispune de tehnologia de reconstructie a imaginilor utilizand inteligenta artificiala – AIR Recon DL. Aceasta garanteaza obtinerea de imagini mult mai clare si intr-un timp mai scurt, prin comparatie cu tehnologiile clasice de reconstructie a imaginilor.

De asemenea, sistemul este echipat cu cea mai usoara si flexibila antena din lume – AIR Coil – aceasta avand un design ce ii permite sa se adapteze corpului uman ca o patura comoda, imbunatatind considerabil confortul pacientului in timpul examinarii si, totodata, obtinand un semnal mult mai bun, respectiv imagini de inalta calitate si timpi redusi de examinare.

Pentru examinarile cerebrale, sistemul SIGNA Pioneer AIR Edition utilizeaza inteligenta artificiala pentru a prescrie intreaga examinare – AIR X – garantand astfel scurtarea timpului de examinare, corectitudinea achizitiei de imagini, consistenta rezultatelor si repetabilitatea corecta a examinarii.

SIGNA Pioneer AIR Edition are capacitatea de a selecta in mod inteligent antenele si elementele de antena necesare efectuarii examinarii – tehnologia AIR Touch – folosind cea mai buna combinatie a acestora, personalizand fiecare examinare in raport cu necesitatea clinica a fiecarui pacient.

Echipat cu tehnologia TDI (Total Digital Imaging), SIGNA Pioneer AIR Edition ofera o calitate exceptionala a imaginilor achizitionate, fiind net superior sistemelor clasice de rezonanta magnetica. Acest sistem creste productivitatea departamentului de imagistica medicala, iar prin apertura sa de 70 cm si antenele ce folosesc cele mai noi tehnologii asigura un confort sporit pacientilor.

Noua platforma SIGNA Works redefineste productivitatea pentru toate tehnicile de achizitie disponibile pe sistemul de rezonanta magnetica. Aplicatiile standard disponibile pe sistemul SIGNA Pioneer AIR Edition reprezinta un set extins de capabilitati de inalta calitate si inalta eficienta ce permit obtinerea rezultatelor dorite pentru intreaga arie de examinari (neurologie, corp, cardio-vascular, ortopedie, senologie, oncologie, pediatrie).

SIGNA Pioneer AIR Edition transforma scanarea intr-o experienta fara disconfort pentru pacienti. Acestia pot respira liberi datorita tehnologiei Auto Navigator ce este compatibila cu secventele Turbo LAVA si Turbo LAVA Flex, permitand astfel realizarea unui examen de abdomen complet, cu respiratie libera, inclusiv in cazul secventelor cu substanta de contrast.

Utilizand tehnologia Propeller, sistemul SIGNA Pioneer AIR Edition permite achizitia fara artefacte de miscare pentru intreg corpul, micsorand astfel doza de stres a pacientului.

Aplicatiile Inhance Suite si 3D ASL permit achizitia de imagini de angiografie si perfuzie fara sa fie necesara injectarea pacientilor cu substanta de contrast, eliminand astfel riscurile aferente acestui tip de examinare, cat si neplacerile cauzate pacientilor datorita injectarii.

Folosind tehnica Dixon, disponibila pentru imagistica de corp, musculoscheletal, san, coloana (Ideal Flex, Lava Flex, Vibrant Flex), este posibila achizita a patru contraste diferite intr-o singura scanare, micsorandu-se astfel timpii necesari examinarilor si, implicit, timpul petrecut de pacient in interiorul sistemului de rezonanta magnetica.

Statia de lucru AW VolumeShare 7

Statia de lucru multi-modalitate AW VolumeShare 7 reprezinta cea mai complexa si moderna statie de postprocesare disponibila pe piata. Software-ul optimizat si puterea mare de calcul ofera medicului ajutorul necesar evaluarii corecte a pacientilor.

Sistem de relaxare pentru pacient

Furnizarea de muzica în timpul unui examen este recunoscut ca fiind modul de relaxare cel mai util pentru pacienti. Acest sistem asigura un semnal stereo de inalta calitate si ofera confortul total al pacientilor.

Construit cu ADN-ul SIGNA, pionierul sistemelor de rezonanta magnetica, SIGNA Creator, produs in anul 2021, ofera o calitate exceptionala a imaginilor si asigura obtinerea de informatii clinice detaliate, folosind software-uri avansate precum cel pentru corectarea artefactelor de miscare.