Skip to content

Clinica Burghele 2 (RMN)

 • Adresa :   Sos. Panduri nr.20,  Sector 5,  Bucuresti (in incinta Spitalului Th. Burghele, corp spital)
 • STB122, 136, 226 – statia „Spitalul Dr. Burghele”;
                     385 – statia „Soseaua Panduri”
 • Tel: 031.426.03.14 / 031.426.03.15
 • Fax: 031.426.03.16
 • Mobil: 0755.060.999
 • E-Mail: burghelermn@medicales.ro
 • Servicii:
  • RMN

Centrul MedicalES Burghele 2 (RMN) este situat in incinta spitalului Prof. Dr. Th. Burghele, unde va oferim posibilitatea de a efectua investigatii de Rezonanta Magnetica Nucleara. In acesta locatie punem la dispozitia pacientilor nostri echipamentul de ultima generatie General Electric SIGNA Explorer 1.5T, produs in anul 2016.

Sistemul de rezonanta magnetica SIGNA Explorer, produs de General Electric, stabileste noi standarde in imagistica medicala.
Omogenitatea magnetului si tehnologiile avansate de care dispune sistemul ofera siguranta unui examen rapid, cu o informatie clinica de cea mai buna calitate si asigura confortul total al pacientului.
Sistemul GE Signa Explorer, prin optiunea READY Brain, ofera imagini de cea mai inalta calitate in studiile neurologice.

In ce priveste coloana vertebrala posibilitatea de scanare a unei zone extinse si tehnicile de corectie a miscarii permit achizitia unor imagini clare, rezistente la artefactele cauzate de miscarea pacientului si de fluxul de lichid cerebrospinal. Echipamentul este dotat cu software-ul IDEAL, creat special pentru scanarea regiunilor dificile, cum sunt gatul si coloana, unde tehnicile clasice de scanare esueaza din cauza campurilor magnetice neomogene.

Cu ajutorul tehnologiei neinvazive CARTIGRAM, echipamentul poate evalua matricea de cartilagiu extracelular. Echipamentul permite obtinerea de imagini clare in studiile musculoscheletale chiar si in cazul miscarii pacientului. De asemenea, cu ajutorul software-ului avansat MAVRIC SL se obtin imagini de inalta calitate la scanarea de tesuturi moi sau tesuturi osoase, chiar si in vecinatatea unor implanturi compatibile cu sistemul de rezonanta magnetica.

Datorita calitatii exceptionale a imaginilor, un flux de lucru imbunatatit, pentru reducerea timpului de scanare si atentia acordata confortului pacientului, SIGNA Explorer ofera siguranta unui examen medical la cele mai inalte standarde.