Skip to content

Home

Centrele MedicalES ofera servicii complexe de radiodiagnostic si imagistica medicala incluzand: RMNTomografie ComputerizataOsteodensitometrieMamografie si Ecografie. Clinicile dispun de personal format din cadre universitare, medici primari si specialisti care ofera servicii de un inalt profesionalism. Conducerea este formata dintr-o echipa cu indelungata experienta in management.

Datorita investitiilor constante din ultimii ani clinicile MedicalES dispun de cea mai noua si performanta aparatura de imagistica medicala.


CLINICA RIVERSIDE este situata in Splaiul Independentei nr. 291-293, Cladirea Riverside Tower, Sector 6, unde punem la dispozitia pacientilor doua aparate RMN General Electric de ultima generatie pentru efectuarea investigatiilor de rezonanta magnetica la cel mai inalt nivel tehnologic.

Omogenitatea magnetului si tehnologiile avansate de care dispune sistemul SIGNA Explorer, produs de compania General Electric, ofera siguranta unui examen rapid, cu o informatie clinica de cea mai bună calitate și asigură confortul total al pacientului. Emisia redusă de zgomot în timpul funcționării și echiparea cu sistemul de relaxare pentru pacient diminuează considerabil disconfortul creat de clasicele sisteme de rezonanță magnetică.

Construit cu ADN-ul SIGNA, pionierul sistemelor de rezonanta magnetica, SIGNA Creator ofera o calitate exceptionala a imaginilor si asigura obtinerea de informatii clinice detaliate, folosind software-uri avansate precum cel pentru corectarea artefactelor de miscare.


CLINICA IZVOR este situata in zona centrala a Bucurestiului, avand sediul in Str. Izvor nr.92-96, Cladirea Forum III, Sector 5. Laboratorul nostru de radiologie-imagistica medicala este dotat cu echipamente General Electric  de ultima generatie: RMN General Electric SIGNA Voyager 1,5T, CT General Electric Optima 660, OSTEODENSITOMETRU General Electric Lunar Prodigy Advance, ECOGRAF General Electric Logiq P5, MAMOGRAF General Electric  Alpha RT.

Sistemul de rezonanta magnetica General Electric SIGNA Voyager, echipat cu tehnologia TDI (Total Digital Imaging),  ofera o calitate exceptionala a imaginilor achizitionate, fiind net superior sistemelor clasice de rezonanta magnetica. Acest sistem creste productivitatea departamentului de imagistica medicala, iar prin apertura sa de 70 cm si antenele ce folosesc cele mai noi tehnologii, asigura un confort sporit pacientilor.

Echipamentul General Electric CT Optima 660 de 128 Slice-uri, de ultima generatie, este solutia perfecta pentru extinderea capacitatilor clinice de explorare, de la simplu la complex, datorita vitezei deosebite de scanare si a optiunilor cu care este dotat aparatul. Echipamentul este dotat cu o tehnologie moderna pentru reducerea dozei de radiatie administrate pacientului. Optiuni ca Smart Dose, 3D mA modulation, Organ dose modulation ajuta la scaderea dozei administrate pacientului.


CLINICA BURGHELE 1 (CT) este situata in incinta Spitalului “Prof. Dr. Th. Burghele”, sos. Panduri nr. 20, sector 5, Bucuresti. In cadrul acestei clinici dispunem aparatul de ultima generatie CT Philips MX16.

Destinat performantei si ingrijirii pacientului, sistemul MX16 detine cel mai mic index de doza CT, mentinand calitatea imaginii la cele mai inalte standarde printr-o rezolutie spatiala crescuta si achizitie unica a imaginilor pe matrice de 1024 x 1024 pixeli.

Masa de examinare este robusta si fiabila, facilitand o pozitionare confortabila si precisa a oricarui tip de pacient, fiind de ajutor in cazul persoanelor supraponderale.


CLINICA BURGHELE 2 (RMN) este situata in incinta spitalului Prof. Dr. Th. Burghele, unde va oferim posibilitatea de a efectua investigatii de Rezonanta Magnetica Nucleara. In acesta locatie punem la dispozitia pacientilor nostri echipamentul de ultima generatie General Electric SIGNA Explorer 1.5T, produs in anul 2016.

Sistemul GE Signa Explorer, prin optiunea READY Brain, ofera imagini de cea mai inalta calitate in studiile neurologice. Echipamentul este dotat cu software-ul IDEAL, creat special pentru scanarea regiunilor dificile, cum sunt gatul si coloana, unde tehnicile clasice de scanare esueaza din cauza campurilor magnetice neomogene.

 

 


CLINICA PANTELIMON este situata pe Sos. Pantelimon nr. 301, Sector 2, Bucuresti (vis-a-vis de Spitalul “Sf. Pantelimon”), unde va oferim posibilitatea de a efectua investigatii de Rezonanta Magnetica Nucleara. In acesta locatie punem la dispozitia pacientilor nostri echipamentul de ultima generatie Philips Multiva 1,5T. Sistemul de rezonanta magnetica de 1,5 T Multiva are o omogenitate inalta si cel mai mare camp vizual (FOV de 53 cm) dintre toate sistemele. De asemenea, prezinta un sistem puternic de gradienti si o acoperire anatomica larga (215 cm)- cel mai amplu domeniu de scanare.


Centrele MedicalES ofera servicii atat pacientilor asigurati CNAS, cat si celor neasigurati, clinicile aflandu-se in relatii contractuale cu o serie de spitale. Ceea ce ne caracterizeaza este profesionalismul personalului, ambianta eleganta a centrelor nostre si respectul deosebit cu care tratam fiecare pacient.

Centrele MedicalES au contract cu :

C.A.S.M.B., C.A.S. O.P.S.N.A.J., C.A.S. Giurgiu, CAS Calarasi

Pentru serviciile nedecontate de C.A.S.M.B. și pentru pacientii care nu îndeplinesc calitatea de asigurat plata se face conform tarifelor clinicii.
Intreaga activitate medicala este certificata in conformitate cu cerintele standardului de referinta SR EN ISO 9001:2008 pentru imagistica medicala.

In luna septembrie 2020 am deschis noua noastra locatie, Clinica MedicalES Riverside, unde punem la dispozitia pacientilor pentru realizarea investigatiilor de imagistica medicala doua aparate RMN General Electric de ultima generatie, 2020. In plus am creat un ambient special pentru pacienti, pentru un confort deosebit, asa cum i-am obisnuit deja pe toti pacientii nostri.