Am deschis o nouă clinică – Riverside 3

Dr-Vladimir-Enee

Prof. Dr. Vladimir Ene

Conferențiar universitar, Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală

Prof. Dr. Ene este conferențiar universitar din 2005, cu o bogată activitate didactică din 1985

Este cadru didactic în primul centru de instruire pentru obţinerea competenței în CT – serviciul de imagistică medicală Spitalul Clinic Fundeni, începând cu 1984.

Cu o activitate profesională și intelectuală bogată, domnul Profesor Doctor Ene se remarcă prin următoarele:

  • inițiator al învățământului imagistic pe subspecialități cu practică și instruire a radiologilor în neuroradiologie (spitalul clinic Colentina), imagistică urogenitală și musculoscheletală (spitalul clinic Sf. Ioan)
  • membru fondator al primului grup CT în cadrul Societății de Radiologie din România, 1987
  • membru fondator al Societății de Rezonanță Magnetică din România, 2006
  • membru fondator al Societății Europene de Radiologie Toracică
  • inițiator și creator al unor programe modern de investigare CT și IRM în patologia pulmonară, patologia ginecologică, patologia articulației temporo-mandibulare, patologia prostatei și patologia organelor lumenale ale tubului digestiv
  • primul utilizator al unei instalații IRM 3T și al examinării “whole body MRI Diffusion with body substraction” – similară CT-PET

În afara domeniilor de expertiză diagnostică imagistică anterior amintite, domnul profesor doctor efectueaza examinări imagistice (IRM și CT) care acoperă ca indicație întreaga gama de situații patologice.

În baza unei vaste experiențe clinice, rezultată din peste 40 de ani de activitate în cadrul spitalelor clinice, Prof. Dr. Ene deține expertiză în colaborare directă cu clinicieni în toate specialitățile medicale.

Cunoștințele rezultate din experienţa proprie și colaborarea cu clinicienii, îi permit o abordare adecvată și explicită a dialogului cu pacienții, atât pentru examinările efectuate cât și în cazul solicitărilor pentru a doua opinie.