Dr. Stănciulescu Livia

Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală

Doamna doctor Livia Stănciulescu este medic primar cu specializare în radiologie și imagistică. Cu o experiența de 5 ani a rezidențiatului în cadrul institutului Clinic Fundeni și 4 ani ca medic specialist la Insistutul Oncologic București, doamna doctor Stănciulescu s-a dedicat diagnosticului imagistic oncologic, iar ultimii 4 ani și i-a dedicat în mod special pacientelor cu endometrioză.

Doamna doctor realizează o gamă largă de investigații imagistice în cadrul clinicilor MedicalES, iar experiența sa în patologia endometriozei ajută pacientele fie să obțină o confirmare a diagnosticului, fie un prim diagnostic pentru persoanele care nu au un nume pentru suferința lor.

În urma cursurilor de perfecționare la Londra și Rouen, Dr. Stănciulescu a înțeles ce își dorește chirurgul specializat în chirurgia endometriozei de la radiolog, realizând astfel un protocol de examinare relevant atât pentru stabilirea unui diagnostic, cât și pentru planificarea intervenției chirurgicale.

Dintre specializările doamnei doctor Stănciulescu fac parte următoarele investigații imagistice: RMN de pelvis, cerebral, coloana, genunchi, zona cervicală, regiunea lombară, coapsă, bazin.

În plus, doamna doctor Stănciulescu are o experiență bogată în patologiile oncologice, pe care le diagnostichează și le monitorizează.

“Îmi place foarte mult ceea ce fac. Dacă nu ar fi așa nu cred că aș putea să rezist la volumul mare de muncă. Nu simt că ceea ce fac este greu pentru că am foarte multe satisfacții. Pacientele cu endometrioză sunt paciente deosebite, sunt mult încercate, sensibile, însă bucuria pe care o au în momentul în care primesc un răspuns mult așteptat este de neprețuit. De multe ori, chiar și când veștile nu sunt foarte bune, când descoperim un stadiul foarte avansat al bolii, ușurarea de a primi un diagnostic după lungi căutari este o bucurie. Încerc să am de fiecare dată o interacțiune cât mai placută cu pacientele. Vizita la medic nu trebuie să fie un moment stresant. Mă încarc pozitiv de fiecare dată când o pacienta pleacă mulțumită din clinica noastră.”