Am deschis o nouă clinică – Riverside 3

Dr Paltanea Cristina

Dr. Cristina Păltănea

Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală

Doamna doctor Cristina Păltănea este medic primar Radiologie și Imagistică Medicală. Perioada rezidențiatului în cadrul institutului clinic Fundeni i-a dat ocazia dr. Păltănea să se familiarizeze cu patologia oncologică și apoi să se specializeze în diagnosticul imagistic oncologic. Aria de competență a doamnei doctor include: rezonanță magnetică – cerebral, abdomen și pelvis, hipofiză, orbite, masiv facial, regiune cervicală, examinări musculoscheletale, bazin osos, articulații; computer tomografie – cerebral, cervical, toracic, abdominal, pelvin; radiologie standard adulți – interpretare Rx pulmonar, sistem osos, radiografie abdominală, examinare tranzit baritat, examinare Pansdorff; ecografie adulți-cervicală, axilară, abdominală, pelvină.

Experiența dr. Păltănea în realizarea investigațiilor imagistice cerebrale și musculo-scheletale se armonizează cu empatia sa, iar aparatura performantă completează și desăvârșește procesul de diagnosticare. 

Ne mândrim să o avem alături pe doamna doctor de 8 ani, timp în care numeroși pacienți au devenit ”de-ai casei”, după o primă interacțiune cu Dr. Păltănea. Imagistica patologiilor cerebrale, în care doamna doctor excelează, presupune o monitorizare a pacientului pe termen lung, astfel încât, relația medic-pacient trebuie să se întemeieze pe încredere și respect reciproc. 

Pacienții vor găsi întotdeauna un sprijin în doamna doctor Păltănea, căci rolul radiologului nu este doar de interpretare a unor imagini, ci și de a îndruma pacientul pe drumul spre vindecare și de a-i oferi susținere, atunci când are nevoie de ea.