Dr. Ana Câmpeanu

Prof. Dr. Medic Primar Neurologie

Doamna profesor doctor Ana Câmpeanu este medic primar neurolog consultant în cadrul Centrului MEDICALES Izvor. Profesor universitar cu 40 de ani de activitate practică neurologică, doctor în medicină, doamna profesor posedă o experiență deosebită în patologia miastenia gravis, în boala cerebrală vasculară, care a presupus o strânsă colaborare cu cardiologia și oncologia. Neurotoxicitatea provocată de tratamentele oncologice, precum și implicațiile neurologice din cadrul patologiei transplantului sunt alte specializări în care doamna doctor excelează. Doamna Profesor Câmpeanu își continuă activitatea din dorința ce arde la fel de intens ca întotdeauna, de a ajuta oamenii, o experiență de-o viață pusă în slujba pacienților.

Prof. Câmpeanu a fost o parte importantă a poveștilor multor oameni, influențându-le viața, însoțindu-i pe drumul către vindecare.

Doamna profesor doctor este autor de cursuri și manuale de neurologie. Activitatea științifică a constat în peste 200 lucrări publicate, comunicate și prezentate la congrese sau conferințe, participând la peste 40 congrese europene și internaționale.

A fost coordonator a numeroase contracte de cercetare și investigator principal în 18 trialuri clinice de faza 2 și 3 in boala vasculară cerebrală, ateroscleroză, neuropatia diabetica, scleroza multiplă, boala Parkinson, epilepsie, miastenia gravis, poliradiculonevrita, CIDP.  

Practica și experiența clinică datează din 1970, în clinici de medicină internă, cardiologie, neurologie unde s-a cristalizat o complexă pregătire medicală beneficiind de îndrumarea unor iluștri profesori, medici, cu har și cu o bogată pregatire teoretică și practică.

Activității practice neurologice care s-a împletit cu o colaborare exemplară cu toate specialitățile i se datorează experiența prezentă, unică, în bolile neurologice, inclusiv boli imunologice ca scleroza în plăci, miastenia gravis, CIDP, manifestarile neurologice în bolile interne, hematologie, pediatrie, cardiologie, oncologie, gastroenterologie, nefrologie, urologie, hepatologie.