Clinica Burghele 1 (ct)

Tomografie Computerizata MX16

Beneficiaza de tehnologia Philips, recunoscuta pentru viteza ei, fiabilitate si competentele clinice ce ofera pacientilor o examinare eficienta si medicilor un diagnostic de incredere. MX 16 redefineste modul de diagnosticare si ingrijire a pacientului, oferind o calitate exceptionala a imaginii, la o doza de radiere foarte mica obtinuta prin multiple tehnici de reducere si compensare. 

Destinat performantei si ingrijirii pacientului, sistemul detine cel mai mic index de doza CT, mentinand calitatea imaginii la cele mai inalte standarde printr-o rezolutie spatiala crescuta si achizitie unica a imaginilor pe matrice de 1024 x 1024 pixeli.

Philips MX16

Masa de examinare este robusta si fiabila, facilitand o pozitionare confortabila si precisa a oricarui tip de pacient, fiind de ajutor in cazul pacientilor supraponderali. Toate componentele sistemului, de la tubul de raze X la generator si sistemul de detector inglobeaza tehnologii noi Philips si idei ambitioase, obtinand cele mai bune rezultate atat in examinari de rutina, cat si in aplicatii clinice avansate.

Philips MX16 este un echipament care ofera o acoperire a detectorului de 24 mm, determinand timpi de scanare si de apnee mai scurti, in special favorabil examinarilor pediatrice sau de structuri anatomice predispuse la miscare, precum cele din torace-abdomen si pelvis. Tehnologiile exclusive, cum ar fi algoritmul EvoEye si tehnica de reducere a artefactelor metalice MAR ofera performanta si productivitate.

Evo Eye

EVO EYE in examinarile de tomografie computerizata, calitatea imaginii este esentiala pentru increderea in diagnostic. In imaginile de contrast scazut efectuate pentru vizualizarea detaliilor fine, apar deseori artefacte tip inel sau de tip banda, cauzate de fotopenie sau de spectrul policromatic al fasciculului RX. Algoritmul exclusiv EvoEye proceseaza si calibreaza datele brute, eliminand artefactele si uniformizand imaginile, fara a necesita timp computational suplimentar.

Rezultatele cu EvoEye arata o imbunatatire a rezolutiei de contrast scazut de la 4 mm la 2 mm la o diferenta de contrast de 3% HU, avand rezultatele exceptionale in studiile neuro, dar si in cele ce necesita substanta de contrast

MAR (Metal artifact reduction)

Artefactele cauzate de obiecte metalice precum proteze ortopedice, clipuri chirurgicale sau plombele dentare pot fi problematice in examinarile de tomografie computerizata deoarece acestea paraziteaza imaginea cu dungi sau benzi intunecate. Aceste artefacte pot astfel impiedica vizualizarea anumitor structuri anatomice si patologii ce ar fi putut adauga valoare diagnosticului. Sistemul Philips MX16 abordeaza aceasta problema cu algoritmul de reducere a artefactelor metalice MAR. Aceasta tehnologie izoleaza in stadiul de pre-procesare a imaginii efectele implantelor metalice si genereaza automat imaginea conventionala si imaginea MAR, fara a necesita expunere suplimentara.

Philips MX16

Diametrul tunelului de scanare de 70 cm asigura confortul sporit al pacientului in toate tipurile de examinari, iar impreuna cu eficienta fluxului de lucru, sistemul de tomografie computerizata asigura confortul si ingrijirea pacientului la cele mai inalte standarde, cu un diagnostic rapid si correct. Timpul foarte scurt de achizitie a imaginilor (rotatia completa a gantry-ului in numai 0,6 secunde) furnizeaza rapid date legate de hemoragii interne sau alte leziuni grave in cazuri traumatice. In plus, viteza sistemului reduce la numai cateva secunde timpul de apnee, sporind confortul in cazul pacientilor cu afectiuni cardio-respiratorii grave. Calitatea deosebita a imaginilor, doza de radiatie redusa, impreuna cu fluxul de lucru eficient si rapid, fac din sistemul de tomografie computerizata MX16, un echipament performant cu o inalta eficienta in diagnostic clinic.

Adresa

Adresa : Sos. Panduri nr.20, Sector 5, Bucuresti (in incinta Spitalului Th. Burghele, corp administrativ)

Contact

Tel:031.436.21.82 /031.436.21.00
Mobil: 0755.060.990
E-Mail: burghele@medicales.ro

STB

122, 136, 226 – statia „Spitalul Dr. Burghele”
385 – statia „Soseaua Panduri”